Kérdések és válaszok: Általános

Kérdések és válaszok: Általános


Hogyan magyarázzam el egyszerűen az Inlernetet ismerőseimnek?

Egyrészről egy törzsvásárlói közösséget, másrészről egy vásárlási utalvány előállítást és kereskedést működtet, mellyel széles tömegeket lehet elérni és amely kulcs a vásárlók, illetve a kereskedők jelentős és kölcsönös fejlődéséhez.
A weboldalról is letölthető Inlernet® cég- és Rendszer prezentáció segítségével, vagy az Ajánlói beszélgetéssel.
Ajánlom nekik, hogy tekintsék meg a weboldalon szereplő törzsvásárlói előny prezentációt, mely tulajdonképpen egy hangos könyv (Törzsvásárlói előny prezentáció).

Mit kell tennem, ha gépkocsimra szeretném az Inlernet matricát felhelyeztetni?

Jeleznem kell e-mailban az info@inlernet.com-ra a szándékomat és el kell küldenem a gépjármű fotóját, márkáját, típusát, gyártási évét, színét, ajánlói weboldalam címét és a mobiltelefonszámomat.
Részleteket itt találok a témáról.

Miért érdemes az Inlernet matricát gépkocsimra felhelyeztetnem?

1. Hiteles megjelenés
2. Az Inlernet megismertetése a környezetemben
3. Három havonta 1 db Matrica Bónusz-Jogot kaphatok
4. Regisztrálhatnak hozzám idegenek is az autómon lévő adatok alapján
5. Bizalom további növelése

Hol tájékozódhatok a legközelebbi rendezvény helyéről és idejéről?

A weboldalon a "Képzések, rendezvények" menüpont alatt.

Hogyan reklámozhatom, hirdethetem az Inlernetet?

Alapvetően az ajánlói weboldalam segítségével (pl.: www.inlernet.com/HU999999), vagy szájpropaganda útján, illetve az autómon az Inlernet matrica együttes felragasztatásával, ha engedélyt kaptam rá. Minden ettől eltérő reklám és hirdetési igényemet engedélyeztetnem kell az info@inlernet.com címre megküldött pontos leírással.

Mi az oka annak, ha ritkán nem elérhető az Inlernet weboldala?

Éppen időszakos, vagy előre nem látható karbantartás folyik rajta, amely szükségszerű és elkerülhetetlen. A karbantartás befejezését követően változatlan, vagy emelt minőségű tartalommal elérhető a weboldal és a Webirodám.

Ha bármilyen kérdésem lenne az Inlernettel kapcsolatba és nem találom a gyakori kérdések között, akkor kihez, illetve hova fordulhatok segítségért?

Alapvetően az Ajánlómhoz, vagy az ő Ajánlóihoz fordulhatok. Ha nem kapok kielégítő választ tőlük, akkor az Inlernet ügyfélszolgálatához fordulhatok, az info@inlernet.com e-mail címen, vagy a +36 1 814-90-50 telefonszámon. Minden hónapban egy alkalommal megrendezésre kerül egy országos rendezvény, ahol érdemes részt vennem, mert minden aktuális kérdésemre választ kaphatok, a legfrissebb fejlesztésekről informálódhatok és teljes egészében átláthatom az Inlernet-Rendszert, ez az Inlernet-Nap.

VISSZA