Kérdések és válaszok az Inlernetről

Kérdések és válaszok: Az Inlernetről


Melyik országban bejegyzett cég az Inlernet Worldwide AG.?

Svájcban Schwyz kantonban bejegyzett cég. Wollerau város a székhelye

Az interneten megtalálható az Inlernet Worldwide AG. cégbejegyzési adatai?

Igen, a www.zefix.ch weboldalon.Ezen kívül, a cégbejegyzési papírok másolata, előzetes időpont egyeztetés után, megtekinthetők a Inlernet magyarországi leányvállalatánál az Inlernet Hungary Partners Zrt. irodájában (1024 Budapest, Zivatar u. 14.)


Kik az Inlernet alapítói?Az Inlernet alapítója az Inlernet Alapítvány.


Mikor indul a nemzetközi terjeszkedés?

Az európai terjeszkedés elindult, rövidesen újabb országokban elérhető az Inlernet-Rendszer.


Magyarországon bejegyzett cég az Inlernet Worldwide AG.?

Nem, Magyarországon kizárólag a leányvállalata bejegyzett, az Inlernet Hungary Partners Zrt., mely ügyfélszolgálati és marketing tevékenységet végez megbízási szerződés alapján és szerződést köt a Termékpartnerekkel.


Várható nagyobb média nyilvánosság, reklám az Inlernetről?

Az Inlernet-Rendszer alapvetően a legjobb és leghatékonyabb reklámot alkalmazza, a szájpropagandát és az elégedett ügyfél ajánlását. A reklámok a médiákban költségesek, és kétséges hatékonyságúak, ezért az Inlernet nem alkalmazza azokat.


Az Inlernet-Rendszer hasonlítható-e a pilóta játékhoz, vagy a piramis játékhoz?

Határozottan NEM, hiszen a pilóta játék, vagy piramis játék illegális tevékenység. Az Inlernet minden tekintetben kizárólag legális, korrekt tevékenységet végez, mely megfelel a vonatkozó adó- és egyéb törvényeknek is. A pilóta, vagy piramis játékokban nincsenek termékek és az emberek egymásnak teljesítenek pénzfizetést. Az Inlernet termékek, szolgáltatások közvetítésével és vásárlási utalványok kibocsátásával foglalkozik.

Link: Jogi közleményJogi következmény (pilótajáték)

Az Inlernet-Rendszer egy MLM (Multi Level Marketing) rendszer?

Az Inlernet-Rendszer alkalmaz néhány pozitív elemet az MLM rendszerekből, de az MLM rendszerek hátrányait kiküszöböli. Az Inlernet-Rendszerben több jutalékfajta létezik, amelyek nem megtalálhatóak egy MLM rendszerben. A Rendszer nagyon összetett a Törzsvásárlók teljes és hosszú távú megelégedettsége érdekében, ezért nem hasonlítható egy tipikus MLM rendszerhez.


Mi a biztosíték arra, hogy a jövőben az Inlernet működését nem gátolják hatósági szervek?

Az Inlernet-Rendszert Európai jogi és adózási környezetben bejegyzett cégek üzemeltetik. Az ezen cégek adózásával kapcsolatban a magyar adóhatóság is tájékozottabb. Az Inlernet-Rendszer cégstruktúrája átlátható a hatóságok számára teljes egészében. Az Inlernet-Rendszert üzemeltető cégek Svájcban és Magyarországon adóznak, betartva szigorúan a jogi és adójogi környezet előírásait. Az Inlernet-Rendszert részvénytársaságok üzemeltetik felügyelőbizottságok ellenőrzése mellett.

VISSZA