Kérdések és válaszok: Termékpartner

Kérdések és válaszok: Termékpartner


Hol találom a Termékpartnereket?

Az Inlernet weboldalán, a felső gombsoron találom a "Termékpartnerek" gombot.
Link: Termékpartnerek

Hogyan lehetek termékpartneri Referens?

Amennyiben az Inlernet-Rendszeren keresztül bonyolítom vásárlásaimat, vásároltam már Termékpartnernél Online-utalvánnyal, vannak eredményeim az Inlernet továbbajánlása terén és részt vettem egy referensi képzésen, majd sikeresen levizsgáztam ott, akkor aktivizálódhat a referensi státuszom a Webirodámban. A referensi képzésen való részvétel előfeltétele továbbá, hogy az info@inlernet.com e-mail címre egy bemutatkozó levelet elküldjek az önéletrajzommal.

Miért érdemes termékpartneri Referensnek lennem?

1. Visszatérítéseket kaphatok azokban a boltokban, ahol eddig is vásároltam és beléptettem őket Termékpartnernek.
2. Ha a környékemen van Termékpartner, könnyebben regisztrálnak hozzám ismerőseim.
3. A leendő Termékpartnerek hozzám regisztrálnak Törzsvásárlónak, így jelentősen növekedhet az alattam regisztrált Törzsvásárlók száma.
4. Amennyiben az Inlernet szerződést kötött az általam ajánlott és a Rendszerbe berögzített Termékpartnerrel, akkor mindaddig, amíg az esetlegesen jelentkező termékpartneri ügyintézésben aktívan, segítően az Inlernet kérésére és megbízásából eljárok, jogosult vagyok a Termékpartnernél lebonyolított vásárlások után, a Termékpartner által felajánlott árengedmény 1%-ára.
Az összeget az Inlernet bruttó 10.000.000 Ft termékpartneri forgalmanként fizeti ki egy összegben a Jutalékszámlán való jóváírással, amennyiben a fentieknek megfelelően jogosult vagyok rá.
Amennyiben az esetlegesen jelentkező termékpartneri ügyintézésben nem aktívan és nem segítően, vagy egyáltalán nem járok el, akkor örökre elveszítem az általam ajánlott Termékpartner forgalma után a Termékpartneri referensi jutalékot.

Honnan értesülök a legújabb Termékpartnerekről?

Minden héten pénteken éjszaka, hírlevélben kapok értesítést a legújabb Termékpartnerekről.
A hírlevélben letölthető a teljes Termékpartner lista is.

Ki és hogyan lehet Termékpartner?

Bármilyen cég lehet Termékpartner, aki megfelel a feltételeknek és szerződik az Inlernet Hungary Partners Zrt.-vel.
Feltételek:
1. Egy adott régióban és egy üzletprofilon belül, a Termékpartneri létszám nem haladhatja meg a szegmensben lévő összes üzlet 15%-át és a már meglévő Termékpartnereknek nem lehet a közelében,
2. korrekt üzletmenet és üzletvitel,
3. magas árengedmény felajánlás,
4. pontos jutalékfizetés,
5. jó referenciák a vásárlóktól,
6. nagy kereskedelmi, üzleti tapasztalat,
7. minimum 1 éves működés
8. minőségi termékek és szolgáltatások,
9. rugalmas fizetési lehetőség,
10. hosszútávú gondolkodás,
11. biztos anyagi és erkölcsi alapok.

Lehet-e Termékpartner olyan cég, amely több kereskedői szegmensben is értékesít árut (pl.: Hipermarketek, áruházláncok, stb.)?

Alapvetően nem, elsősorban csak egy szegmensben érdekelt cégek lehetnek Termékpartnerek és előnyt élveznek a magyar tulajdonosi körrel rendelkezők. Ettől természetesen különleges esetekben eltérhet az Inlernet, ha a piac és a Törzsvásárlók érdeke azt megkívánja.

Miért érdemes Termékpartnernek lennem?

Link: Termékpartneri előny

Miért érdemes Termékpartnerként Törzsvásárlónak is lennem?

Mert így tudom továbbajánlani az Inlernet-Rendszert és így tudom igazán élvezni a Rendszer adta előnyöket, azaz pénzt kereshetek a hozzám regisztrált vásárlóim máshol elköltött összegeiből.
Link: Termékpartneri előny

Mit kell tennem, ha Termékpartnert szeretnék ajánlani?

Szólok az általam ismert termékpartneri referensek, vagy az ügyfélszolgálati irodának. (info@inlernet.com)

Miért kell Termékpartnerként határidőre kiegyenlítenem az Inlernettől kapott jutalékszámlát?

Mert a Törzsvásárlók várják a mielőbbi visszatérítést. Ez növeli az ő elégedettségüket és visszajáró vevőim lesznek, illetve ajánlják üzletemet az ismerőseiknek is. Ha nem egyenlítem ki határidőre a számlán szereplő összeget, akkor néhány fizetési felszólítás után az Inlernet-Rendszer automatikusan kizár a Termékpartneri körből és erről minden Törzsvásárlót e-mailben értesít, megindokolva a kizárás okát. Ez nagyon rossz reklám lenne a számomra. Mivel az Inlernet is azonnal, várakozás nélkül átutalja a hozzám rendelt vásárlási utalványok értékét, ezért illik nekem is azonnal, a fizetési határidőt nem kivárva, átutalni az árengedmény összegét.

Mikor és milyen módon kapok számlát Termékpartnerként az Inlernettől?

A Termékpartneri szerződésben rögzített ütemezéssel, havonta, két hetente, hetente, vagy naponta. Az Inlernet a számlát és a forgalmat részletesen tartalmazó teljesítési igazolást minden esetben, kizárólag e-mailben küldi el, de letölthetem ezeket a személyes termékpartneri Webirodámból is. Az Inlernettől e-számlát, azaz elektronikus számlát kapok. Az elektronikus úton előállított és elektronikus formában tárolt számlát nevezzük elektronikus számlának. Az Inlernet Hungary Partners Zrt. az általa kiállított elektronikus számlát a számlakép elektronikus formában tárolt változatához, egy pdf dokumentumhoz csatolja. A pdf dokumentum csatolmányként tartalmazza a számla elektronikus változatát, a NAV által elfogadott xml formátumban. Az xml csatolmányt tartalmazó pdf dokumentumot az Inlernet Hungary Partners Zrt. fokozott biztonságú digitális aláírással és minősített időbélyegző szolgáltatás által kiállított időbélyeggel látja el. A hatályos jogszabályok alapján az elektronikus számla csak elektronikus formában érvényes, tehát a hitelesen aláírt elektronikus számlát tartalmazó fájlt kell megőriznem, a NAV ellenőrzéskor, kérés esetén azt kell bemutatnom.
Az elektronikus számla hivatalos számlának minősül, egyenértékű a papírszámlával, így bármilyen ügyintézésnél használható elektronikus formában.
Az elektronikus számlát a papír alapú számlákkal megegyező ideig, azaz 5 évig kell elektronikus formában megőriznem.
Ezzel a postázási idő rövidül, az adminisztrációs és posta költségek csökkennek, egyúttal biztonságos és környezetbarát.

Származik-e előnyöm abból, ha Termékpartnereket ajánlok?

Igen, hiszen ott olcsóbban vásárolhatok és a leendő Törzsvásárlóknak is érv, hogy regisztráljanak az én törzsvásárlói csoportomba. Ha beregisztrál az én ajánlásommal a leendő Termékpartner Törzsvásárlónak is, akkor naponta jelentősen nőhet az alattam regisztráltak száma, mivel a Termékpartnernek Törzsvásárlóként érdeke lesz beléptetni a vásárlóit az Inlernet-Rendszerbe.

VISSZA