50 érv, ami az Inlernet rendszerhez való csatlakozás mellett szól 3.rész

2017.08.09

  1. A törzsvásárlói Rendszerünkben a Magyarországon létező legtöbb termék és szolgáltatás értékesítéséből jövedelmed származhat.
  2. Ha termékpartneri Referensünk leszel, vagy esetleg már az vagy, akkor az összes olyan Törzsvásárlónk árengedményének az 1%-át megkapod életed végéig, aki abban az üzletben vásárol, amelyet Te ajánlottál a Rendszerbe. Ezen felül a Termékpartner beajánlásáért minimum 4000 Ft jutalékot írunk jóvá a számládon!
  3. Bárki, nemcsak Referens megújíthatja a szerződéseket a régi Termékpartnerekkel, ezáltal élete végéig megszerezheti a kereskedő árengedményének az 1%-át. A megújítás további ösztönzése érdekében sikeresség esetén azonnal jóváírunk a számládon 2500 Ft-ot.
  4. Ha utalvánnyal fizeted ki az Inlernet-Nap jelképes 3.000 Ft-os belépődíját, akkor jóváírjuk a Foglaló egyenlegeden ezt az összeget, amit levásárolhatsz bármelyik Termékpartnerünknél, így valójában ingyenes a nagyon sok pénzt is megérő rendezvényünk.
  5. Ha regisztrálod ismerőseidet díjmentesen, akkor az Ő Foglaló egyenlegeiken 12.000 Ft-ot ajándékként azonnal jóváírunk.