Keressen pénzt saját vásárlásaiból

2017.09.02

Elkezdődött....

Ez az értékelés, egy leértékelés(?)...                                                                                           az OKOSAN VÁSÁROLÓK Facebook oldalról ( NEM az INLERNET hivatalos oldala)

Bár az 1 * csillag kezdetnek nem is rossz, ha a megjelenésnek a minőségének, kinézetnek szól.                                                                                                                                             Kérem, nézze el nekem a kedves látogató, egy kezdő oldal szerkesztőjének, ezeket a formabeli és esetleg közlésbeli hiányosságokat. 

Vagyis ha a minőségnek szól, és nem a LEHETŐSÉGNEK, hiszen mindenki volt kezdő és ezeken lehet javítani, és bizonyára egy kis gyakorlással menni is fog.

Kérem mindenki a LEHETŐSÉGET lássa meg, vegye észre és éljen vele, saját maga és a családja javára!

Viszont....


A stílustól és a szándéktól eltekintve egy apróságot nem vesz figyelembe a tisztelt értékelő. Nincsenek költségek, sem a regisztráció alkalmával, sem soha később.

Az emberiséget sokan és sokféleképpen kívánják megvédeni, az arra önként delegáltak, néha hiányos , felületes ismeretekkel, azaz valós ismeretek hiányában!

Nincs ezzel semmi gond. Mielőtt azonban bármiről is véleményt mondunk, hasznos lehet az információk begyűjtése, értékelése. Így a témában adott véleményük várhatóan helyes lesz, és hasznára lehetünk azzal embertársainknak, ha megszólalásunkkal ez a valódi szándékunk.Kepkivagas.jpg

Történt egyszer, mikor sorkatona voltam, hogy egy hadgyakorlat során egy katonai vizibázison állomásoztunk, a vízalatti átkelést gyakorolták a harckocsizók. Az ellátósoknál teljesítettm szolgálatot, így az említett gyakorlatnak csupán kiszolgálója és szemlélője voltam. Esténként pihenéssel töltöttük az időt, egyesek pedig békákat gyűjtöttek és fogyasztottak nagy mennyiségben.

Volt egy fiú, aki rá sem tudott nézni a békákra, nemhogy megegye...

Egyszer aztán már nem tudom hogyan, mi módon (??? katonaság, fiatal srácok) "rávették" a fiút, hogy Ő is kóstolja meg a békacombot. Ami ezután történt, az meglepetés volt mindenki számára.

Ez a srác onnatól kezdve, minden szabadidejét bákavadászattal töltötte...

Szóval, előfordul, hogy valami nem az , ... •  aminek megmentöink , mondanak róla, hogy megvédjenek (???) minket
 • amit elsőre gondolunk róla
 • elsőre látszik

                                                     

Néha hasznos ha az információkat magunk ellenőrizzük le, vagy további információt kérünk, hogy helyes döntéseket tudjunk hozni!Nem kell fizetni sem

 • a regisztrációért
 • sem a rendszer használatáért


Sajnos egyenlőre csak

 1. Magyarországon 
 2. Svájcban  
 3. Ausztriában és     
 4. Romániában                                                                                                                                                                          

lehet igénybevenni ezt a páratlan lehetőséget!


Egyetlen dologért kell fizetni

 1. az áruért 
 2. és a szolgáltatásért

és csak annyit, amennyit eddig is fizettünk, és amennyibe az kerül mindenki másnak.

Neked, aki már ingyenesen regisztráltál, már jár a vissztérítés.

Másoknak, akik még nem rgisztráltak ingyenesen, ők majd ezután fogják azt megtenni, amikor majd az ismerőseiktól fogják hallani, hogy " hát Te miért nem regisztráltál még, én már régóta használom, használd Te is, itt tényleg kapok vissztérítéseket..."

Ez így is jó, nem vagyunk egyformák, vannak akiknek több visszajelzésre van szükségük! Ők várják meg, amíg megkapják azt!

Csak idő kérdése, hogy mikor jön el ez a pillanat. A rossz hír csupán az, hogy amíg halogatod a döntést, addig elveszíted azt, amit visszakaphatnál

Neked van időd várni?

Ha nincs időd várni, akkor regisztrálj MOST ingyenesen, az alábbi linkre kattintva megteheted!                                                                                                                                   INGYENES REGISZTRÁCIÓ MOST!