Kérdések és válaszok: vásárlások

Kérdések és válaszok: vásárlások


Hogyan tudok vásárolni és fizetni a Termékpartnereknél?

Link: Vásárlási tájékoztató
Az Inlernet és a Termékpartner között létrejött Termékpartneri szerződésben rögzített módokon, melyek az alábbiak lehetnek:
1. Készpénzzel
2. Bankkártyával
3. Átutalással
4. Inlernet Online vásárlási utalvánnyal
5. Termékpartner saját utalványával
A fizetési lehetőségeket megtalálom a Termékpartner részletes adatainál, kis ikonok jelzik. Az ikonokra mozgatva az egeret elolvashatom, hogy melyik ikon milyen fizetési módot jelöl.

Hogyan tudom igazolni vásárlásaimat az Inlernet felé?

1. Megkérem a Termékpartnert, hogy a törzsvásárlói azonosítóm alapján a saját termékpartneri Webirodájábanrögzítse online a "Törzsvásárlói vásárlások felvitele" almenüpont alatt a vásárlásom adatait.
2. A vásárlásom adatait mobiltelefon segítségével is rögzítheti a Termékpartner a mobil.inlernet.com weboldalon.
3. Az adatrögzítés a Termékpartner Webirodájából letölthető minta excel fájlban is megtörténhet, melyet havonta egyszer, legkésőbb 14.-e éjfélig a Termékpartnernek a Webirodájában kötelessége feltölteni az Inlernet felé a "Törzsvásárlói vásárlások tömeges felvitele" almenüpont alatt.

Miért érdemes a Termékpartnereknél vásárolnom?

Állandó kedvezményekkel tudok vásárolni, vásárlási összegtől függetlenül. Az árengedmény-számlám egyenlege folyamatosan növekszik és 12.000 Ft-onként kapok egy Jogot, mely segítségével akár az elköltött pénzem 66%-át is visszakaphatom. Ez által a lehető legolcsóbban vásárolhatok hosszú távon, még akkor is, ha azonnal esetleg többet fizetek ki a termékekért. Elégedettek lesznek a Termékpartnerek, mely következményeként további árengedmények várhatóak. A Termékpartnereknél történő vásárlásommal támogatom a magyar kereskedőket, ezzel hozzájárulok a magyar gazdaság fejlődéséhez és értéket teremthetek.

A vásárlási utalványban felhasználható jutalékokat, csak egyben vásárolhatom le?

Nem, a vásárlási utalványokat 5.000 Ft felett tetszőleges értékben megrendelhetem azokhoz a Termékpartnerekhez, amelyek elfogadnak vásárlási utalvánnyal való fizetést. A vásárlási utalványokat egyben, vagy 5 tetszőleges részletben is levásárolhatom.

Az általam megrendelt vásárlási utalványok ellenértékét ki fizeti ki a Termékpartnernek?

Az Inlernet fizeti ki, az általam, az Inlernet bankszámlára befizetett összegből, vagy a Rendszerben keletkezett jutalékaimból.

VISSZA