Kérdések és válaszok: webiroda

Kérdések és válaszok: webiroda


Hogyan tudok belépni a Webirodámba?

A www.inlernet.com honlapon a "Webiroda belépés" menüpontra klikkelek, és a regisztrációmat követő e-mailben érkezett jelszóval és törzsvásárlói azonosítómmal tudok belépni.

Mi az oka, ha nem tudok belépni a Webirodámba?

Nem megfelelően írom be a törzsvásárlói azonosítómat vagy a jelszót, esetleg nem vettem figyelembe a kis és nagybetűket. Ha megfelelő adatokat írok be, akkor a regisztrációmat követő pár perc múlva, be tudok lépni a Webirodámba.

Mit tehetek, ha elfelejtettem a Webiroda jelszavamat?

A "Webiroda belépés" menüpont alatt az "Elfelejtette a jelszavát?" résznél a törzsvásárlói azonosítóm megadásával és a regisztrációkor megadott e-mail címemmel kérhetek egy automatikusan generált új jelszót, melyet e-mailben kapok meg.

Mit tegyek, ha elfelejtettem a törzsvásárlói azonosítómat?

A nevem, az e-mail címem, a lakcímem és a személyi igazolványom számának megadásával az info@inlernet.comcímen kérdezhetem meg.

Ha szeretném módosítani adataimat, hogyan tehetem meg?

Alapvetően a személyes Webirodámban, a Törzsvásárló-adatmódosítás menüpont alatt. Ha olyan adatokat szeretnék módosítani, amelyeket a Webirodámban nem tudok megváltoztatni, akkor az info@inlernet.com címre küldött levélben kérhetem a nevem, törzsvásárlói azonosítóm, lakcímem, személyi igazolvány számom és a módosítandó adataim megadásával.

Hol nézhetem meg az eddigi visszatérítéseimet, jutalékaimat, Jogaimat?

A webirodámban a "Lekérdezések" menüpont alatt.

Mikor és milyen feltételekkel utal az Inlernet a bankszámlámra jutalékot, vagy visszatérítést?

A keletkezett és készpénzre váltható jutalékok (melyek a Jutalékszámlámra kerülnek jóváírásra) kéthetente hétfőn kerülnek átutalásra, vagy ha az munkaszüneti nap, akkor az azt követő banki napon, minden esetben két hét eltolódással.
A két hét eltolódás annyit jelent, hogy az aktuális hétfői kifizetési napot megelőző két hetes periódus előtt keletkezett jutalékok kerülhetnek kifizetésre. A két héten belül keletkezett jutalékok értelemszerűen a következő, két héttel későbbi hétfői napon kerülnek átutalásra. Legegyszerűbben úgy tudom megállapítani a két héttel későbbi jutalék kifizetésének a pontos összegét, ha a kifizetést két héttel megelőző hétfői nap kezdetekor leolvasom a Jutalékszámlám egyenlegét. Ez az összeg kerülhet maximálisan majd átutalásra két héttel később a hétfői napon.
Az átutalás csak akkor történik meg, ha a személyes Webirodámban a Törzsvásárló-Beállítások menüpont alatt igényeltem azt és magamra vállalom az átutalással járó költségeket. Az átutalás költségeiről a mindenkori Költség hirdetményben tájékozódhatom.
Megadhatom azt is, hogy mennyi összeg maradjon a Jutalékszámlámon, így a maximálisan átutalható összegtől kevesebbet is kérhetek átutaltatni a bankszámlámra. Az átutalás csak abban az esetben történik meg, ha az átutalható összeg 10.000 Ft, vagy annál magasabb. Ez alatti összegek csak évente egyszer, az év végén kerülnek átutalásra.
Az utalás feltétele még, hogy a Webirodámban a "Törzsvásárló-Adatmódosítás" menüpont alatt megadjak egy magyar bankszámla számot.

Ha nem szeretnék hírleveleket kapni, hogyan mondhatom le?

A Webirodámban a "Törzsvásárló-Beállítások" menüpont alatt kiszedhetem a pipát a hírlevelek résznél. Ezen kívül, a hírlevelek alján találok egy linket amin leiratkozhatom.

Ha nem rendelkezek internet elérhetőséggel érdemes-e regisztrálnom?

Igen. Az Inlernet-Rendszer teljesen automatikusra állítható, nem feltétlenül szükséges, hogy az interneten a Webirodámba belépjek. A visszatérítések és a jutalékok e nélkül is jóváírásra kerülnek a számomra. Ebben az esetben a jutalékokat és a visszatérítéseket a bankszámlámon fogom először tapasztalni.

VISSZA