Okosan Vásárlók                                     Ingyenes regisztráció

Regisztráció:

INGYENES REGISZTRÁCIÓ (Részesülj Te is a kölcsönös előnyökből!)


Segítség az INGYENES REGISZTRÁCIÓ-hoz:

A fenti linkre kattintva tudsz eljutni az INLERNET regisztrációs felülethez, ahol kérlek pontosan daj meg minden adatot annak érdekében, hogy sikeres legyen a regisztrációd, és azonnal használatba vehesd a törzsvásárlói közösség nyújtotta valamennyi előnyt.

Bizonyára sok örömöt ad a rendszer használata, hiszen folyamatosan bővül azoknak az üózleteknek a köre, ahol a vásárlásaidat meg tudod oldani.

A cél az, hogy mindenki, aki csatlakozik az INLERNET kölcsönös előnyöket nyújtó rendszeréhez,

  • helyben
  • a megszokott termékeket vásárolva
  • ugyanazokon a helyeken tudja elkölteni pénzét

most már vissztérítéseket is kapva vásárlásaiból.

Eddig is kaphattál vissztérítéseket, hiszen különböző clubkártyákkal pontokat tudsz gyűjteni, amiket le lehet vásárolni az adott üzletben, meghatározott feltételekkel.

Ha szereted, és használod is ezt a lehetőséget, akkor bizonyára hamar megszereted az inlernet által nyújtott lehetőségeket is.

Az INLERNET-es rendszerben történő vásárlásaid során készpénzes visszatérítéseket kapsz, ami minden bizonnyal nagy segítséget jelent számodra, és az egész család részére.

lehetőséged lesz kiadásaidat csökkenteni, és így olyan beszerzésekre is lehetőséged nyílik, amelyeket korábban nem engedhettél meg magadnak!

Csatlakozz MOST, INGYENESEN!